Beställningsinformation

BRA ATT VETA NÄR DU SKALL BESTÄLLA!

För att kunna märka (trycka eller brodera) behöver vi en text- eller bildfil i god kvalitet i digitalt format. En liten bild sparad från t.ex Google, duger inte som underlag för märkning.
För silkestryck bör bilden vara svartvit om det inte gäller flerfärgstryck, även sk. transfertryck bör vara svartvitt och gärna i vektorformat.

FILFORMAT:

Fotografier och andra rasterbilder: TIFF, JPEG, PNG, EPS, PSD, PDF (minst 150 dpi)
Vektorbilder: EPS, AI, SVG, PDF
Texter och förteckningar: Word, Excel, Txt och PDF.

Ifall du vill att vi trycker med en speciell texttyp (font), meddela det när du beställer, vi har de flesta men om det är en ovanlig font, ber vi att du har den tillgänglig. Ifall du inte specificera väljer vi en passande från vårt urval.

För namn och nummertryck på t.ex speldräkter vill vi gärna ha en lista over vilket namn och/eller nummer som tryck på vilken storlek. För att arbetet skall vara enkelt ber vi att listan är i storleksordning. Om det bara gäller enstaka plagg, kan namn och nummer märkas på respektive förpackning. Om det är en beställning med många olika produkter (t.ex spelskjortor, träningsdräkter och vinddräkter etc) rekommenderar vi att ni sänder oss varuspecifika listor.

BRODYR OCH TRYCK

Brodyr

Brodyr innebär att vi broderar texten eller logon direkt på kläderna. Vi kan också göra broderade märken som sys på plaggen. En broderad logo är mycket hållbar och ger ett exklusivt intryck. Brodyr passar utmärkt för att märka textilier så som skjortor, fleece, kepsar, froté m.m. Broderingen kan vi göra i upp till 15 färger i ett broderi.

Silkestryck

Silkestryck lämpar sig bäst för t-skjortor och collegekläder i större mängder där alla tryck är lika. Vi kan utföra silkestryck i 1-4 färger. Vid silkestryck används textilfärg som går djupt in i tyget och därför är slitstarkt. Silkestrycket behandlas med värme så att trycket ska tåla tvätt.

Värmetryck

Värmetryck lämpar sig för idrottskläder, rockar, reflexvästar, byxor, spelnummer och namntryck. Värmetrycket gör man så att logon eller bilden skärs ut i ett plastfilm som sedan pressas på plagget. Med värmetryck får man obegränsat med färger och toningar även glitter och reflekterande tryck.

FX transfer

FX Transfer är en flexibel och anpassningsbar transfer med enastående hållbarhet mot slitage och tvätt. Dessutom är den mjuk, smidig och stretchbar. Transfern klarar 95 grader industritvätt och torktumling.
FX-transfern är beställningsvara och leveranstiden är cirka 10 arbetsdagar. Trycket är mycket förmånligt vid volymer över 100st. Våra FX-transfer kunder beställer vanligtvis större mängder av transfern som vi lagerhåller utan extra kostnad. Detta innebär att vi snabbt kan applicera logon på önskade plagg.

SKYLTAR, BANDEROLLER OCH KLISTERMÄRKEN

Vi erbjuder även förmånliga printade reklambanderoller, skyltar och tarror. Maximal höjd 700 mm, ingen begränsning på längd eller bredd.

BESTÄLLNINGEN KAN DU GÖRA GENOM ATT RINGA, SKICKA ETT MAIL ELLER BESÖKA OSS!

Tel: +358 (0) 40 160 1196
E-post: info(a)preprint.fi