Full service concept

Olemme täyden palvelun tuottaja, asiakkaallemme on tärkeää, että voit arvioida tuottamamme palvelun tuomaa hyötyä yrityksellesi. Haluamme että prosessin eri askeleet ovat selkeitä ja hyvin perusteltuja. Työmme koostuu pääasiallisesti erilaisten tavaroiden ja tekstiilien myymisestä mutta pääasiallinen tuote on palvelujen tuottaminen.

1. ANALYYSI
Ensimmäiseksi esittelemme sinulle itsemme ja konseptimme. Näytämme esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet muita yrityksiä, tarjotaksemme sinulle inspiraatiota ja ideoita profilointiin. Jotta voimme täyttää toiveesi ja odotuksesi mahdollisimman hyvin, pyydämme sinulta kaikki tarvittavat tiedot yrityksesi olemassa olevasta graafisesta profiilista ja konseptista aikatauluun ja kohderyhmiin.

2. IDEA JA SEN TOTEUTTAMINEN
Joskus asiakkaan voi olla hankalaa hahmottaa, mitä ja millaisia profiilituotteita hän haluaa ja miltä lopputulos tulee näyttämään.
Me helpotamme tätä esittelemällä sinulle tuotevalikoimamme muun muassa tuotenäytteiden avulla.
Visualisoimme kokonaisuuden idealuonnosten, designehdotusten, merkkausvaihtoehtojen ja väri- ja materiaalinäytteiden avulla.
Sitten on vuorossa vaatteiden kokojen sovittaminen, kokonaisuuden koordinointi ja muutosten tekeminen ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

3. OSTAMINEN JA TUOTANTO
Profiilituoteostojen suunnittelu voi tuntua hieman monimutkaiselta, etenkin jos ei aiemmin ole tilannut tämäntyyppisiä tuotteita. Meidän kanssamme prosessi sujuu vaivatta, sillä olemme toimittaneet profiilituotteita tuhansille yrityksille. Yhdessä laadimme kustannustehokkaan ja käytännöllisen strategian yrityksesi ostoja varten. Selvitämme, mitä tuotteita tulee olla varastossa ja mitkä tuotteet valmistetaan tilauksesta. Varmistamme, että tuotteita on oikea määrä ja että kaikki voidaan toimittaa ajallaan. Suoritamme myös laadunvalvontaa varmistaaksemme, että kaikki tuotteet ovat tilauksen mukaisia

4. LOGISTIIKKA
Kokonaiskonseptiimme kuuluu myös pitkälle kehitetty logistiikka, jonka luonnollisesti mukautamme juuri sinun tarpeisiisi. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa, mitä haluat toimitettavan ja mihin, ja me hoidamme kaiken. Kuljetuksen lisäksi huolehdimme
tarvittaessa myös varastoinnista, sähköisen kaupankäynnin ratkaisuista ja pakkaamisesta/ paketoinnista.
Haluamme tehdä profiilituotteiden tilaamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta.

5. MYYNNIN JÄLKEINEN PALVELU
Palvelua alusta loppuun – siinä New Wave Profilen BE YOUR BRAND -konsepti kiteytettynä. Palvelemme yritystäsi myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu. Voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, jos tarvitset apua esimerkiksi takuuasioiden, reklamaatioiden, täydennystilausten tai asiakastyytyväisyystutkimusten kanssa.