Tietoa meistä

Meistä

PrePrint on vuonna Uudessakaarlepyyssä 1989 perustettu yritys, joka on erikoistunut profiilituotteiden myyntiin ja painatukseen. Yrityksen perustajat, Lena ja Jan-Erik Salonen aloittivat toiminnan painamalla Prevex Oy:lle muovituotteita. Myöhemmin toimintaa laajennettiin mainostuotteiden myyntiin ja painattamiseen. PrePrint toimii edelleen Uudessakaarlepyyssä, yrityksellä on tänään asiakkaita ympäri maan.
Joulukuussa vuonna 2017 Saloset möivät yhtiönsä Anders Finnelle ja Tuija Pundarsille. Haluamme jatkaa Lenan ja Jannen viitoittamalla tiellä, haluamme kasvaa asiakkaidemme kanssa.

PrePrint kuuluu New Wave Groupiin, ruotsalainen pörssissä noteerattu yhtiö, jolla Ruotsissa 64 jälleenmyyjää ja muualla Pohjoismaissa yhteensä 90 jälleenmyyjää. Tavoitteemme on luoda Pohjoismaisille yrityksille laadukkaat ja tehokkaat profilointituotteet.

Ostaessasi meiltä voit tuntea olisi turvalliseksi, riippumatta siitä onko kyse toimituksesta, laadusta tai tuotteen alkuperästä. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman hyvän palvelun, se on meille kunnia asia.

Toimitamme muun muassa seuraavia merkkejä