Profiilituotteet ja yrityslahjat

Profiilituotteet ja yrityslahjat

Monet yritykset käyttävät profiilituotteita tai tuotemediaa markkinoinnissa. Profiilituotteet ovat järkevä tapa lisätä tuotemerkkisi näkyvyyttä ja toimii samalla tuotesijoitteluna. Harva tuote on sellainen että siihen ei voisi painaa tuotemerkkiäsi, jotta lisäisi yrityksesi näkyvyyttä. Tuoteprofiloinnin kautta tuotemerkkisi näkyy ennen kokousta, sen aikana ja jälkeen. Hyvä ja pitkäaikainen tapa markkinoida.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät niin tapahtuma kuin display-tuotteet, give-awayt aina lahjoihin saakka.

Tuotteiden jakaminen on hyvä tapa markkinoida itseään, se on ystävällistä ja hyvä alku asiakassuhteelle. Tuote voi vaikka olla vesipullo, jota voi käyttää salilla tai vaikka mesulla jaettava karkkipussi.

Lehti- tai TV-ilmoitus näkyy hyvin lyhyen ajan, päivästä viikkoon. Tyypillinen liikelahja voi olla vaikka silmälasien puhdistusliina, kestää pitkään ja näkyy kaikkialla kun sitä käyttää. Mainoskynän voit jättää kokouksen jälkeen, seuraa saajan mukana seuraavaan kokoukseen tai avaimenperä avainnipussa. Tuotemerkkisi kestokassissa tai työvaatteessa on kävelevä mainostolppa ja sen elinaikana sen näkee tuhannet ihmiset.