Profilointi ja merkkaus

PROFILOINTI JA MERKKAUS

Ajatuksemme on että kaikkea voi merkata, se ei kuitenkaan tarkoita että kaikki näkyy. Ole tarkka kun valitset profiilivaatteita tai -tuotteita, merkkauksen on oltava sellainen, että se nostaa sekä tuotteen että sinun tuotemerkkisi profiilia. Kyse voi olla koosta, tekniikasta tai logon sijoituksesta/viestistä.

NIIN PALJON ENEMMÄN KUIN PELKKÄ PAINATUS

Moni yhdistää, edelleen, profiloinnin ja merkkauksen klassiseen silkkipainoon tai kirjaukseen (brodeeraukseen). Tänään yhä useampi käyttää lämpöpainatusta jolla on paljon etuja perinteisiin menetelmiin verrattuna. . Merkit voidaan varastoida ja painaa kun tarve iskee. Uusien tehokkaiden merkkien tekemien, esim. heijastava tai kimaltava on helpompaa samoin metallisen tai nahkaisen merkin teettäminen on helpompaa.

PROFILOINTI LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ

Anna profiloinnin inspiroida ja käytä vähän enemmän aikaa sopivan merkkauksen luomiseen tai huomiota herättävän tuotteen etsimiseen. Tavoitteemme on löytää vaate, joka tuntuu hyvältä ja näyttää upealta sekä tuo merkkauksen jälkeen lisäarvoa yrityksellesi. Jalostus tuo tuotteelle lisäarvon ei päinvastoin.

BRODERAUS JA PAINATUS

Brodeeraus

Brodeeraaamalla tikkaamme tekstin tai logonne suoraan vaatteeseen. Voimme myös valmistaa brodeeratun merkin, joka ommellaan tai liimataan kiinni tuotteeseen. Brodeeraus on kestävä ja lopputulos on näyttävä, menetelmistämme laadukkain. Brodeeraus sopii erinomaisesti tekstiilien merkkaamiseen esim. kauluspaidat, fleecet, lippikset, frotee yms.

Silkkipaino

Silkkipaino soveltuu parhaiten suuriin tilauksiin (yli 50 kpl). Väripigmentti painetaan seulan läpi suoraan tekstiilille ja käsitellään sen jälkeen kuivurissa jolloin väri kiinnittyy kuituun. Värivaihtoehdot ovat monet ja yhteen tuotteeseen voidaan painaa jopa 6 väriä.

Siirtokuvat

Yksinkertaisemmat grafiikat ja tekstit tehdään ohuesta muovikalvosta digitaalisena, sopii hyvin esim. nimi- ja numeromerkkauksiin. Painatuksen hinta on kilpailukykyinen kun on kyse pienestä määrästä. Painatus tehdään alusta loppuun PrePrintissä, mikä takaa lyhyen toimitusajan.

FX- siirtokuva

FX-Siirtokuva on joustava, sopeutuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja kestää hyvin käyttöä ja pesua. Se on pehmeä, taipuisa ja joustava. Siirtokuva kestää 95ºC teollisuuspesun ja kuivauksen kuivausrummussa. FX siirtokuva on tilaustuote ja toimitusaika on noin 10 työpäivää. Painatus on edullinen, kun kyseessä suuremmat määrät (yli 100 kpl). Voit tilata suuremman määrän kuvia ja me varastoimme ne puolestasi.

KYLTIT, BANDEROLLIT JA TARRAT

Tarjoamme myös edullisesti tulostettuja mainosbanderolleja ja muotoon leikattuja tarroja sekä erilaisia kylttejä.
Molemmissa tulostusalueen maksimikorkeus 700mm, ei pituus/leveysrajoitusta.