Profiili- ja työvaattet

PROFIILIVAATTEET

Käyttäessäsi merkattuja profiilivaatteita viet oman tuotemerkkisi uudelle tasolle. Jos osaat hyödyntää merkkausta, joko painatus tai brodeeraus, kasvatat oman merkkisi tunnettavuutta uusien ihmisten kohtaamisessa. Anna profiilivaatteiden luoda imago, siisti businesslook tai mukava ja rento tyyli, valitset itse vaatteet oman tuotemerkkisi mukaan ja luot näin myös asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi jalostetun kuvan yrityksestäsi. Laajasta valikoimastamme löydät sopivan vaatteen kaikissa hintaluokissa sekä laajan malliston, värit ja koot. Nämä tuotteet ovat tehty merkattavaksi,

TYÖVAATTEET

Ergonomia, toimivuus, laatu – tärkeimmät arvomme kuulostavat itsestäänselvyyksiltä. Vaaditaan kuitenkin paljon, jotta tämän päivän työntekijöiden korkeat odotukset täyttyvät – ja vielä enemmän jotta tiettyyn brändiin tottunut asiakas kokeilee jotain uutta.
Omat työntekijäsi välittävät joka päivä joka kohtaamisessa kuvan sinun yrityksesi imagosta, samalla välittyy myös kuva yrityksestäsi ja työvaattet ovat iso osa tätä.

Oikealla löytyy uusimmat tuotekuvastot.