Tilaustiedot

HYVÄ TIETÄÄ TILAUSTA TEHDESSÄ

Painatusmateriaalia varten tarvitsemme digitaalisessa muodossa olevan kuva- tai tekstitiedoston. Pienikokoinen Google kuvahausta tallennettu kuva ei sovellu painatuksiin. Silkkipainoa varten kuvan tulee olla musta-valkoinen ellei kyseessä ole moniväripainatus. Myös yksivärisessä siirtokuvassa kuvan tulee olla mustavalkoinen ja mieluiten vektorimuodossa.

TIEDOSTOMUODOT

Valokuvat ja muut rasterikuvat: TIFF, JPEG, PNG, EPS, PSD, PDF. Vähintään 150dpi.
Vektorit: EPS, AI, SVG, PDF.
Tekstit ja listat: WORD, EXCEL, TXT, PDF.

Jos haluat tekstipainatuksia tietyllä tekstityypillä (fontilla) mainitse siitä tilauksen yhteydessä ja ole valmis toimittamaan se meille tarvittaessa. Jos teillä ei ole erillisiä toivomuksia niin valitsemme laajasta arkistostamme teille sopivan.

Nimi- ja numeropainatuksia varten tarvitsemme aina listan missä ilmenee mikä nimi ja/tai numero painetaan mihinkin kokoon. Lista on hyvä tehdä kokojärjestyksessä, tämä helpottaa ja nopeuttaa työn prosessia. Jos kyseessä on muutaman tuotteen tilaus, voi pakkaukseen merkitä suoraan mikä painatus tehdään. Tilauksissa, joissa on monta erilaista tuotetta (esim. pelipaitoja, verryttelyasuja ja tuulitakkeja) on suositeltavaa tehdä tuotekohtaiset listat.

BRODERAUS JA PAINATUS

Brodeeraus

Brodeeraaamalla tikkaamme tekstin tai logonne suoraan vaatteeseen. Voimme myös valmistaa brodeeratun merkin, joka ommellaan tai liimataan kiinni tuotteeseen. Brodeeraus on kestävä ja lopputulos on näyttävä, menetelmistämme laadukkain. Brodeeraus sopii erinomaisesti tekstiilien merkkaamiseen esim. kauluspaidat, fleecet, lippikset, frotee yms.

Silkkipaino

Silkkipaino soveltuu parhaiten suuriin tilauksiin (yli 50 kpl). Väripigmentti painetaan seulan läpi suoraan tekstiilille ja käsitellään sen jälkeen kuivurissa jolloin väri kiinnittyy kuituun. Värivaihtoehdot ovat monet ja yhteen tuotteeseen voidaan painaa jopa neljä väriä.

Siirtokuvat

Yksinkertaisemmat grafiikat ja tekstit tehdään ohuesta muovikalvosta digitaalisena, sopii hyvin esim. nimi- ja numeromerkkauksiin. Painatuksen hinta on kilpailukykyinen kun on kyse pienestä määrästä. Painatus tehdään alusta loppuun PrePrintissä, mikä takaa lyhyen toimitusajan.

FX- siirtokuva

FX-Siirtokuva on joustava, sopeutuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja kestää hyvin käyttöä ja pesua. Se on pehmeä, taipuisa ja joustava. Siirtokuva kestää 95ºC teollisuuspesun ja kuivauksen kuivausrummussa. FX siirtokuva on tilaustuote ja toimitusaika on noin 10 työpäivää. Painatus on edullinen, kun kyseessä suuremmat määrät (yli 100 kpl). Voit tilata suuremman määrän kuvia ja me varastoimme ne puolestasi.

KYLTIT, BANDEROLLIT JA TARRAT

Tarjoamme myös edullisesti tulostettuja mainosbanderolleja ja muotoon leikattuja tarroja sekä erilaisia kylttejä.
Molemmissa tulostusalueen maksimikorkeus 700mm, ei pituus/leveysrajoitusta.

VOIT TEHDÄ TILAUKSESI SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTITSE TAI LIIKKEESSÄMME!

Puh: +358 (0) 40 160 1196
S-posti: info(a)preprint.fi