Företaget

Om oss

PrePrint är ett profilföretag som redan 1989 inledde sin verksamhet i Nykarleby. Oy PrePrint Ab grundades 1989 av Lena och Jan-Erik Salonen. Företagets grundidé var att trycka på plastbitar till Prevex. Senare utökades konceptet till försäljning och tryckning av reklamprodukter. PrePrint verkar idag i Nykarleby med kunder runt om i landet, men i första hand lokala kunder.

I december 2017 sålde grundarna, Lena och Jan-Erik, sitt företag åt Anders Finne och Tuija Pundars. Vår målsättning som nya företagare är att fortsätta på den väg som Lena och Janne stakat ut. Vi ser en möjlighet att kunna växa tillsammans med våra kunder.

PrePrint är ett fristående företag av New Wave Group, en svensk börsnoterad koncern med stort fokus på profilering och med en mycket stark varumärkesportfölj. New Wave har i Sverige 64 återförsäljare och i övriga Norden ett 90-tal. Tillsammans jobbar vi för att skapa attraktiv och effektiv profilering för de nordiska företagen.

Du skall känna dig trygg när du handlar av oss. Oavsett om det gäller leveransen, kvalitén eller varans ursprung. Vi vill också ge dig bästa tänkbara service genom såväl professionalitet i våra kontakter som en bred palett av tjänster.

Vi levererar bland annat följande märken