Profilering och märkning

PROFILERING OCH MÄRKNING

Vår grundfilosofi när det gäller profilering och märkning är att allt kan märkas. Det betyder inte att allt skall märkas. Du skall vara noga i ditt val av profilkläder och profilprodukter och välja en märkning som lyfter både produkten och ditt varumärke. Det kan handla om storlek, teknik och placering av logotyp/budskap/artwork.

SÅ MYCKET MER ÄN TRYCK

Många förknippar fortfarande profilering och märkning med klassiskt screentryck och direktbrodyr. Men idag är det väldigt vanligt att jobba med transfermärken som har många fördelar jämfört med direktapplikationer: Märkena kan t ex lagras och värmas/sys på vid behov. Det går också att skapa effektfulla märken med blandtekniker och läckra material som läder, plast och metall.

PROFILERING SKALL TILLFÖRA EN DIMENSION

Låt dig inspireras av märkning vi kan visa och satsa lite extra på att hitta en märkning som får ditt plagg eller din produkt att ”ploppa”. Vi strävar alltid efter att plagget skall kännas både snyggare och mer värt för den som skall använda plagget efter märkning än före märkning. Förädling skall tillföra en dimension till profilprodukter, inte tvärtom.

BRODYR OCH TRYCK

Brodyr

Brodyr innebär att vi broderar texten eller logon direkt på kläderna. Vi kan också göra broderade märken som sys på plaggen. En broderad logo är mycket hållbar och ger ett exklusivt intryck. Brodyr passar utmärkt för att märka textilier så som skjortor, fleece, kepsar, froté m.m. Broderingen kan vi göra i upp till 12 färger i ett broderi.

Silkestryck

Silkestryck lämpar sig bäst för t-skjortor och collegekläder i större mängder där alla tryck är lika. Vi kan utföra silkestryck i 1-6 färger. Vid silkestryck används textilfärg som går djupt in i tyget och därför är slitstarkt. Silkestrycket behandlas med värme så att trycket ska tåla tvätt.Värmetryck

Värmetryck lämpar sig för idrottskläder, rockar, reflexvästar, byxor, spelnummer och namntryck. Värmetrycket gör man så att logon eller bilden skärs ut i ett plastfilm som sedan pressas på plagget. Med värmetryck får man obegränsat med färger och toningar även glitter och reflekterande tryck.

FX transfer

FX Transfer är en flexibel och anpassningsbar transfer med enastående hållbarhet mot slitage och tvätt. Dessutom är den mjuk, smidig och stretchbar. Transfern klarar 95 grader industritvätt och torktumling.
FX-transfern är beställningsvara och leveranstiden är cirka 10 arbetsdagar. Trycket är mycket förmånligt vid volymer över 100st. Våra FX-transfer kunder beställer vanligtvis större mängder av transfern som vi lagerhåller utan extra kostnad. Detta innebär att vi snabbt kan applicera logon på önskade plagg.

SKYLTAR, BANDEROLLER OCH KLISTERMÄRKEN

Vi erbjuder även förmånliga printade reklambanderoller, skyltar och tarror. Maximal höjd 700 mm, ingen begränsning på längd eller bredd.