Profil- och arbetskläder

PROFIKLÄDER

När du bär profilkläder med märkning tar ditt varumärke en helt ny position. Förädlar du dina profilkläder med hjälp av olika märkningsmetoder, t.ex tryck eller brodyr ger du ditt varumärke ny växtkraft i mötet med andra människor. Låt profilkläderna sätt tonen för ditt syfte, en uppklädd profil eller en bekväm och avslappnad stil, välj plagg efter vad ditt företaga varumärke vill förädla. I vårt breda sortiment hittar du profilkläder i alla prisklasser och ett brett urval av såväl modeller som storlekar och färger. Profilkläderna är avsedda för märkning.

ARBETSKLÄDER

Ergonomi, funktion, kvalitet – de viktigaste argumenten låter som självklarheter. Det krävs mycket för att uppnå de krav som arbetstagare idag förväntar sig av sina arbetskläder – och ännu mera för att någon som vant sig vid ett visst bränd provar på något nytt.
Tänk på att dina arbetstagare förmedlar ditt bränd varje dag åt era kunder och samarbetspartners, samtidigt förmedlas även det intryck som man får av ditt företag och kläderna är en stor del av detta.

Till höger finner du de senaste produktkatalogerna.