#om-oss

PrePrint – 30 år av synlighet!

PrePrint är ett österbottniskt profilföretag i ständig utveckling. Vi vill växa tillsammans med våra kunder och det gör vi genom att leverera hållbara produkter av hög kvalitet. Allt sedan företaget grundades 1989 har vi arbetat för att ge våra kunder bästa tänkbara service genom att lyssna, leverera och stärka kundens varumärke. Vi är numera en del av New Wave Group, koncernen med stort fokus på profilering för nordiska företag.

Vi vill att du ska vara stolt över ditt företag, och att det ska synas. Därför erbjuder vi tjänster och idéer inom företagsprofilering, i form av arbetskläder, mässprodukter, textiltryck och kontorsmaterial. Genomtänkta företagsgåvor och reklamartiklar är effektiva marknadsföringsverktyg som stärker relationer – såväl till kunder som kollegor.

Förutom företag hör även föreningar, organisationer och privatpersoner till våra kunder, och alla är lika viktiga för oss. Du är mycket viktig för oss!

Vår vision är att vara den drivande kraften som leder profileringsutvecklingen i regionen. Och vi är på god väg.

Välkommen till oss på PrePrint!

Våra medarbetares välmående och trivsel på arbetet samt möjlighet till vidareskolning och utveckling är nyckeln till vår framtida framgång!