Köpvillkor

Allmänna villkor
Vi här på Oy PrePrint Ab gör alltid vårt bästa för att tillgodose våra kunders önskemål så långt som möjligt. Här nedan finner du våra villkor som vi arbetar utgående från.

Priser
Ifall priser är angivna på hemsidan så är priserna i euro (EUR). Priser är angivna exklusive moms och frakt. Priser gäller tills vidare och kan närsomhelst ändras på hemsidan, skickad offert är i kraft i en (1) vecka. Vi gör vårt bästa för att alla våra priser ska vara korrekta, men förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett pris p.g.a felskrivning.

Betalningsvillkor
14 dagar netto eller enligt överenskommelse. Om kundens kreditvärdighet bedöms som icke tillfredsställande så är betalningsalternativen förskott via betalkort eller bankgiro. Leveranstid är vid förskottsbetalning f.o.m. betalning och ej från godkänd korrektur. Vi levererar till såväl företag, föreningar och privatpersoner.

Produkter
Produktbilder som finns på hemsidan återger produkten så verklighetstroget som möjligt. Produktbilderna kan dock ha små avvikelser mot verkligheten pga bl.a. individuella skärminställningar. Om ni är osäkra på färgen på en speciell vara är ni mycket välkomna att komma in och titta på produkten förrän ni bestämmer er. Ifall vi inte har produkten i vårt showroom så kan vi beställa in ett prov av produkten i fråga. Meddela därför i god tid så att det finns tid att beställa efter det som saknas.

Beställning
Vi godkänner endast per mail eller kontaktformulär skickade skriftliga beställningar. Beställningar som sker via telefon eller i person levererade handskrivna lappar kan vi tyvärr inte godkänna. Detta är mycket viktigt för att undvika missförstånd och för att kunna ha snabbare leveranser.

Kunden bör meddela PMS-färgkod, annars görs färg efter inskickad fil. Filerna bör skickas in med CMYK färgprofil för att vi skall kunna återge den så väl som möjligt. Planera era profileringsbehov och skicka in er beställning i god tid för att säkerställa att ni får era färdiga produkter inom utsatt tid. Man kan inte beställa för tidigt, men nog för sent. Kontaktperson, faktura-, leveransadress bör alltid anges vid beställning. Personer under 18 år behöver målsmans tillstånd för att beställa. Vi skickar er en korrektur för ert godkännande var det framgår tryckens position ,färger och storlek innan vi sätter igång med produktionen. Vi gör detta för att ni skall få en uppfattning om hur era produkter kommer att börja se ut samt för att minimera missförstådn. En godkännd offert och godkänns korrektur innebär en godkänd beställning.

Leverans
Leverans från Oy PrePrint Ab till kunden betalas av kunden om inget annat avtalats. Oy PrePrint Ab ansvarar ej för förseningar hos tredjepart så som leveransföretag. Kund ansvarar för att uppge korrekt leveransadress samt om det är företagsadress eller privatadress.

Returrätt
Samtliga varor produceras specifikt av Oy PrePrint Ab för kundens räkning vilket innebär att ordrar alltid är bindande. Godkännd offert samt korrektur innebär att ordern är bindande. Säljaren erbjuder ingen returrätt.

Reklamation
Felaktiga varor ska reklameras inom 10 dagar. Kontakta din försäljare på Oy PrePrint Ab och reklamera de fel som ej uppkommit under transport. Om fel uppstått som en påföljd av transporten så skall kunden vara i direktkontakt med transportföretaget ifråga. Vid fel på vara levereras en ny vara inom rimlig leveranstid.

Tvättanvisningar
Vänd ut och in på plagget vid tvätt. Tvätta ej plagg med tryck i över 60 grader. Torktumlas ej. Oy PrePrint Ab ansvarar ej för tryck som slitits vid tvätt där man ej följt tvättanvisningarna.

Om ni har några frågor är det bara att höra av er till oss på info@preprint.fi eller +358 40 160 1196 så svarar vi!