FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Kuinka tehdä tilaus? -Tilaaminen tapahtuu seuraamalla verkkokaupassamme olevia ohjeita tai lähettämällä tilaus meille sähköpostitse.

Saako vedoksen tuotteesta ennen tilaamista? - Lähetämme aina todistuksen ennen tilaamista. Jos olet tehnyt oman oikoluvun, lähetä se tilauksen mukana.

Mitä maksuehtoja sovelletaan? - 14 päivää netto

Mikä tiedostomuotoa tarvitaan tuotteen tulostamiseen? - Useimmissa tapauksissa tarvitaan vektorisoitu tiedosto leikkauslinjoilla. Yleisimmät vektoriformaatit ovat .pdf, .eps tai .ai. Jos tiedosto ei ole valmis tulostusta varten etkä tiedä miten se tehdään, voit ottaa yhteyttä mainostoimistoosi tai käyttää meidän maksullista graafista suunnittelupalvelua saadaksesi tiedoston oikeassa muodossa täydellisillä leikkausviivoilla.

Kuinka pitkä on tuotanto-, toimitusaika? - Tuotantoaika määräytyy pääasiassa olemassa olevan tilausjonon perusteella, jota seuraamme. Uusi tilaus sijoitetaan seuraavaan avoimeen jonoon. Yleensä voimme tuottaa, toimittaa tilauksesi 2–3 viikossa sen jälkeen, kun olemme saaneet tulostettavat tiedostot ja olet hyväksynyt todistuksen ja tilauksen vahvistuksen. Siksi on tärkeää ilmoittaa, milloin tuote tarvitaan, jotta voimme suunnitella tuotantomme mahdollisimman tehokkaasti. - Jos tuote on loppu päävarastosta, saattaa kestää kauemmin. Sitten voimme yhdessä tarkastella varastossa olevia vastaavia tuotteita taataksemme nopeimman mahdollisen toimitusajan. Jos olet myöhässä ja tarvitset nopeaa toimitusta, on mahdollista tehdä pikatilaus mikä maksaa 50.00 € + alv. - Jotta toimitus varmistettaisiin tiettynä päivänä, se kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Mitä toimitustapoja käytätte? - Käytämme kuriiripalveluja lähiseudulla ja postin palveluja kotimaan toimituksiin. Toimitusajat vaihtelevat 1-3 päivään. Voit myös noutaa tavarat näyttelytilastamme..

Mitkä ovat toimituskulut? - Kotimaan rahtikustannukset 20,00 € + alv (20 kg), joko kuriirilla tai Postenilla. - Rahdin hinta sisältyy tarjoukseen ja tilausvahvistukseen.

Onko mahdollista vierailla luonamme, tutustua tuotteisiin ja tehdä tilaus? - Ehdottomasti, varaa aika kanssamme yksityiseen näyttöön ja ilmoita vähintään 2 viikkoa etukäteen, mistä mielenkiintoisista tuotteista olet kiinnostunut, jotta voimme taata, että näyttelyhuoneellamme on henkilökuntaa, joka voi palvella sinua. - Tarjoamme sinulle ja tiimillesi myös kattavat yrityspaketit, joissa voit tutustua tuotteisiimme miellyttävän yhteistyön aikana kevyiden välipalojen ja juomien kanssa joko päivällä tai illalla.

Mikä on vierailuosoitteenne? - Näyttelyhuoneemme on osoitteessa: Ab PrePrint Oy, Jakobstadsvägen 24, 66900 Nykarleby

Mitkä ovat teidän aukioloajat? - Olemme tällä hetkellä avoinna arkisin klo 9-15 tai sopimuksen mukaan.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi täältä? - Ota yhteyttä suoraan osoitteeseen info@preprint.fi tai soita 040 160 1196 ja me vastaamme kysymyksiisi.