PrePrint – 30 vuotta näkyvyyttä!

PrePrint on pohjanmaalainen profiiliyritys, jolla on vakaa kehitys. Me haluamme kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja teemme sen tuottamalla kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita. Siitä lähtien kun yritys perustettiin vuonna 1989, olemme työskennelleet sen eteen, että asiakkaamme saavat parhaan olemassa olevan palvelun ja saavutamme sen kuuntelemalla, toimittamalla ja vahvistamalla asiakkaiden tuotemerkkejä. Olemme nykyään osa New Wave Group konsernia, jonka fokuksessa on pohjoismaisten yritysten profilointi.

Haluamme, että voit olla ylpeä yrityksestäsi, ja että se näkyy. Tämän takia tarjoamme palveluita ja ideoita yritysprofilointiin työvaatteiden, messutuotteiden, tekstiilipainatuksen sekä konttorimateriaalin muodossa. Huolella mietityt yrityslahjat ja mainostuotteet ovat tehokkaita markkinointityökaluja, jotka vahvistavat suhteita – sekä asiakkaisiin että kollegoihin.

Yritysten lisäksi kuuluvat myös yhdistykset, organisaatiot ja yksityishenkilöt asiakkaisiimme, ja kaikki ovat yhtä tärkeitä meille. Sinä olet meille tärkeä!

Meidän visiomme on olla alueen johtava profilointiyritys. Ja olemme hyvässä vauhdissa kohti sitä.

Tervetuloa meille PrePrintiin!

Meidän visiomme on olla alueen johtava profilointiyritys. Ja olemme hyvässä vauhdissa kohti sitä.