Näin teet ostoksia meillä

Kun tarvitset profiili-, mainonta- ja/tai tulostustuotteita, autamme sinua matkalla.

  1. Tutustu verkkokaupassamme saatavilla olevaan tuotevalikoimaamme. Voit joko napsauttaa kategorioita tai käyttää hakutoimintoamme löytääksesi etsimäsi tuotteen.
  2. Kun olet löytänyt etsimäsi tuotteet, voit lukea tuotteen teknisistä ominaisuuksista ja muista ominaisuuksista. Jos haluat lisätietoja tuotteesta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@preprint.fi, keskustella kanssamme chatissa tai soittaa meille numeroon 040 160 1196, ja me vastaamme kysymyksiisi.
  3. Kun olet valmis tilaamaan, voit joko laittaa tuotteen ostoskoriin valitsemalla värin, koon, lukumäärän, painotuotteen jne. Tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@preprint.fi. Jos lähetät tilauksen postitse, tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: – Yrityksen nimi – Y-tunnus – Toimitusosoite – Laskutustiedot – Yhteyshenkilö – Yhteyshenkilön sähköposti – Yhteyshenkilön puhelinnumero – Tuotteen nimi – Tuotenumero – Tuotteen väri – Tuotteen koko – Painatuksen sijainti – Painatusväri – Liitä tulostusmateriaali vektorisoituna tiedostona. – Muut tärkeät tiedot painatusta varten – Koska tarvitset tilauksesi – Noudatko tilauksen itse vai haluatko sen toimitettuna.
  4. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat tilauvahvistuksen ja vedoksen, jotka sinun on hyväksyttävä ennen kuin tilauksesi siirretään tuotantojonoon.
  5. Toimitus- / valmistusaika on 14 päivää hyväksytystä todistamisesta. PS. Voit myös varata yksityisnäytön näyttelyhuoneessamme sinulle ja tiimillesi. Varaa näyttö kaksi viikkoa etukäteen ja ilmoita mahdollisista allergioista. Tarjoamme yleensä jotain pientä juotavaa ja syötävää näissä tilaisuuksissa.