Tjänster

Låt dig inspireras av märkning vi kan visa och satsa lite extra på att hitta en märkning som får ditt plagg eller din produkt att ”ploppa”. Vi strävar alltid efter att plagget skall kännas både snyggare och mer värt för den som skall använda plagget efter märkning än före märkning. Förädling skall tillföra en dimension till profilprodukter, inte tvärtom.

Personalen är den viktigaste resursen på varje arbetsplats. Tryck upp kläder som dina medarbetare känner sig stolta över att bära. Vi hjälper dig med arbetskläder för kontor och produktion, och självklart trycker vi företagets logo på kläderna.

Profilering

Många förknippar fortfarande profilering och märkning med klassiskt screentryck och direktbrodyr. Men idag är det väldigt vanligt att jobba med transfermärken som har många fördelar jämfört med direktapplikationer: Märkena kan t ex lagras och värmas/sys på vid behov. Det går också att skapa effektfulla märken med blandtekniker och läckra material som läder, plast och metall.

Vår grundfilosofi när det gäller profilering och märkning är att allt kan märkas. Det betyder inte att allt skall märkas. Du skall vara noga i ditt val av profilkläder och profilprodukter och välja en märkning som lyfter både produkten och ditt varumärke. Det kan handla om storlek, teknik och placering av logotyp/budskap/artwork.

Textiltryck

Vi trycker på tröjor, väskor, jackor, byxor, lakan, kuddar, idrottskläder och så vidare. Svartvitt eller flerfärg, med värmetryck eller silkestryck. Ta kontakt så berättar vi mer om vad som passar bäst för just din produkt!

Läs mer

Brodyr

Brodyr innebär att vi broderar texten eller logon direkt på kläderna. Vi kan också göra broderade märken som sys på plaggen. En broderad logo är mycket hållbar och ger ett exklusivt intryck. Brodyr passar utmärkt för att märka textilier så som skjortor, fleece, kepsar, froté m.m. Broderingen kan vi göra i upp till 12 färger i ett broderi.

Läs mer

Företagsgåvor

Kvalitetsprodukter gör dig mera trovärdig som företagare. Satsa därför på kvalitet och hållbarhet i dina kundrelationer – det stärker ditt varumärke! Vi har ett mycket stort sortiment och hjälper dig med att hitta rätt ”ge bort-gåvor”, mässprodukter, pennor, kontorsmaterial, väskor, julklappar och mycket mer.

Läs mer

Skyltar

Vi gör skyltar enligt era behov. Ta kontakt för mera information!

Läs mer

Tejp

Vi gör tejp enligt era behov för fönster, bilar, båtar m.m. Ta kontakt för mera information!

Läs mer